I wanna be your soul provider ♥

Hade engelskaprov sista timmen på skolan idag, gick väl ganska bra tror jag, kunde ganska mycket fast jag inte pluggat, haha :)
Men hann inte göra allt innan vi slutade så ska göra klart det på fredag, hade bara en sida kvar att göra så det tar vi då! Hoppas verkligen det går bra! Var ganska lätta uppgifter faktiskt (y)

Var ute och gick runt "bybacken" för ett tag sen med hunden, och det var väldigt blött kan jag säga. Mina uggs är dyngsura just nu och står i pannrummet och torkar.
Ska snart gå ut och möta Anna så jag får träffa henne en gång till innan hon åker hem imorgon tror jag.
Bloggar mer sen, hörs hej! ♥


Nobody else has ever seen you through

Hahahahahahaha kan ju säga att man känner igen sig! (y)


Men vi lever lördagkväll

Jävligt chill dag på skolan idag, det gick sjukt fort tycker jag. Hade matte första timmen och jag jobbade igenom ungefär 5 A4-papper! (y)
Sedan hade vi språk och då satt jag bara och chillade med mobilen och så för vi gjorde ingenting, haha, sjukt nice. Och så höll jag på att rita/måla på Jespers sudd också, sen ville han inte ha tillbaka det för att jag kluddat sönder det så han hädde iväg det nånstans, vet inte vart de tog vägen :pp
Sen var det svenska, lunch, svenska igen, samhällskunskap och sedan hade jag musik på pulsslaget! :D
Jag var med Chrille, Jossan, Johanna och Wille i aulan och höll på och spela och sjunga och massa sånt. Wille spelade piano och så försökte jag, Jossan och Johanna fixa med mikrofonerna så de skulle funka men det blev nåt fel med alltihopa så det blev inte som vi planerat, så det slutade med att Wille bara spelade medan jag, Chrille och Jossan bara chillade och Johanna spelade gitarr :)
Efter ett tag blev jag, Jossan och Chrille less så vi gick ner till skolan igen och typ snackade med Josse D i några minuter, sedan slutade vi så vi drog till busshållplatsen och var med massa folk och gjorde allt för att undvika alla jävla snöbollar som flög åt alla håll :pp

Och nu sitter jag här och har precis ätit, men fick precis sms av Anna som är på besök i byn igen (vissa av er läsare vet ju vem hon är redan) och nu ska jag gå ut och träffa henne ett tag! :D
Så ah, vi hörs senare, hejdå! :)

Haha, vissa kanske minns den här bilden från i somras? (Anna <3)



All I want is your lovelight

Har precis duschat, torkat och borstat håret och ska nu ta och fika lite och kolla lite mer på TBBT innan jag går och lägger mig! Får förresten sovmorgon till typ halv 8 imorgon bitti om jag vill eftersom jag ska på möte på skolan med mamma och pappa och det börjar halv 9 så lite sovmorgon är alltid uppskattat! Men vet inte än hur jag ska göra, om jag kliver upp vid 7 och tar bussen kvart i 8 eller om jag ska utnyttja sovmorgonen... Det är ju så kul att åka buss också!


Länkbyte!

Alla borde läsa Julias grymma blogg! Jättefin tjej som skriver ganska intressanta inlägg, mest om vardagliga saker men det är ändå värt att läsa :)
Klicka på den supersöta bilden för att komma till hennes blogg! :)


Hold me, touch me, never let me go

Nu hoppar jag in i duschen och blir kvar där ett bra tag! Har inte duschat på 2 dagar eftersom ingen i hela byn hade vatten igår, och när det väl kom tillbaka var det alldeles svart/brunt och funkade inte så bra heller. Men nu är allt som vanligt igen så äntligen kan jag tvätta mitt jätteäckliga hår! (y)

random bild, Ante är fotografen, via skype nångång i december ~~


Övriga sidor ni där ni kan hitta mig

Facebook: Rebecka Udd (Har två konton, men det är bara detta konto som ni "övriga" bloggläsare får adda)
Twitter: rebudd
YouTube: oliversfavorit



I'm not gonna need you if I fall

TJA!
Har ingenting att skriva egentligen, men kände bara för att skriva nånting ändå.
Sitter och lyssnar på låtarna från Melodifestivalen och är hungrig som fan, men orkar inte göra någon mat.. Jobbigt som fan är det också :c
Imorron kommer min klänning till ICA så jag och mamma ska hämta den efter skolan! Så sjukt glad, längtar tills jag får prova den, äntligen! Men är ändå jätterädd att den inte ska passa så att vi måste skicka tillbaka den... Vill verkligen inte det.. Men om vi måste skicka tillbaka den så har vi en annan klänning som vi ska beställa ifall att, och den är också jävligt snygg så egentligen spelar det ingen roll, men aja :)

Ska nog ta och göra nåt att äta nu trots allt, och så ska jag se på TBBT eftersom jag aldrig gjorde det igår. Blev för upptagen med Sherwood, Facebook och massa annat. Hörshej! c:



Mina favoriter i Melodifestivalen 2012, (utan rankordning)



I wanna be your youngblood love



Du vet väl att jag faller när du går förbi

Hur bor du: bor i en villa
Brukar du komma i tid: inte alltid..
Hur lång är du: vet inte
Kan du laga mat: kan laga vissa maträtter
Vad jobbar du med/pluggar du: går i grundskolan
Vad har du på dig just nu: underkläder, strumpor, mjukisbyxor, linne, zip-tröja
Har du någon fobi: småkryp, åska
Hade du en bra kväll igår: sådär
Vilket är ditt senaste inköp: kexchoklad (as usual)
Din favoritdryck på morgonen: mjölk
Var fick du dina senaste pengar ifrån: mamma
Har du sovit i din egen säng inatt: ja
Vad hade du sönder senast: en hårsnodd
Vem snackade du med senast: pappa
Varm favoritdricka: nyponsoppa, fast vet inte om det räknas som dryck ?
Favoritdricka när du är riktigt törstig: coca-cola
Alkoholhaltig favoritdricka: ingen
När gjorde du senast något riktigt dumt: igår
Saknar du någon just nu: ja, många!
Vad ska man göra för att få dig irriterad: vet inte
Något du stör mig på: folk som snackar skit bakom ryggen på folk
Intressen: musik, sång, fotografering, kompisar, film
senaste person du kramade: mamma tror jag.....
Senaste person du ringde: vet inte
Senaste person som ringde dig: vet inte
Vad drack du senast: coca-cola
Vill du ha barn: nej, iaf inte än på många år
Längtar du till din nästa födelsedag: ja!! :D
Har du rakat dina ben någon gång: men ja? ;o
Är du sugen på något nu: Toast
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: dricker inte kaffe
Använder du hudkräm: nej
Attraheras du av män med skägg: vet inte
Brukar du baka: ibland
Röstade du i det senaste valet: nej
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: sådär
Vilken låt lyssnade du senast på: Erik Rapp - Faller
Har någon annan sovit i din säng inatt: Nej
Vad tycker du är äckligt: massor
Har du pengar på mobilen: vet inte


Hot Chelle Rae

Sitter och nördar Sherwood Dungeon nu, haha så jävla dåligt så det är kul! Får massa gåvor av folk också, jävligt bra gåvor också! Senaste jag fick var en Emerald Cleaver som har 12-62 damage + 8 poison.. Haha neej nu låter jag lite väl nördig, men ajja det är ett jävligt bra vapen iaf! (y)

Vill att klockan ska gå fortare just nu, så mamma kommer hem från jobbet nångång! Hon smsade imorse och sa att hon köpt kinasnacks åt mig tills Melodifestivalen ikväll, och då blev jag såååå sjukt glad! (:



I always got you on my mind

Har vaknat ett flertal gånger den här morgonen, först vaknade jag strax innan 8 av att jag hörde mamma gå ut genom garaget för hon skulle på jobbet. Sedan somnade jag en liten stund och sen kom pappa in och väckte mig men jag vände mig om och somnade igen, haha, stor diss till pappa! (y)
Sov i typ 2-3 timmar och sen vaknade jag sista gången men låg kvar i sängen i typ en timme innan jag klev upp och klädde på mig.
Gjorde frukost, två korvar med bröd och så lite coca-cola.. Nyttigt, javet :pp

Idag vet jag inte vad som händer, ska väl antagligen bara sitta och spela Sherwood Dungeon och sedan chilla framför Big Bang Theory, håller på att kolla på säsong 3 för tillfället, sedan ska jag ladda ner säsong 4, fast jag egentligen inte gillar den säsongen, eller femte säsongen heller men ajja....
Och ikväll är det sista deltävlingen i Melodifestivalen! Längtar verkligen! Håller faktiskt på Danny ikväll, han brukar vara bra i vanliga fall så han lär ju äga ut alla ikväll! (y)
Och dessutom fyller Danny 26 år idag! Grattis! :)




o l i v e r s f a v o r i t *

TJA!
Har inte skrivit på ett bra tag för jag har inte haft tid eller ork till det.. Men sitter i skolan nu och jobbar med nån so-uppgift, nånting om nåt krig grejs... Vet inte vad fan jag ska skriva men ajja.. Satan vad Chrille drygar nu, han vägrar säga vad han sa nyss! Hörde inte och så vill han att jag ska gissa... DÖÖÖÖÖÖ!! xD
Men ska fortsätta med uppgiften nu, så ah, herrå! c:


I love you like a love song

Vaknade för kanske en timme sedan tack vare Christoffer som skickade typ 4 sms! -.-'
Försökte somna om hela tiden men det kom ju nya sms hela tiden så jag fick damp som fan.. sen när jag äntligen precis lyckats somna om och skulle försöka sova i några minuter, ja då ringer mamma och väcker mig istället. Så då gav jag upp, klädde på mig och nu sitter jag här och snorar, hostar och dricker mjölk (y)

Ska till stan idag med massa människor. Och bäst för Stoffe att han kommer med också och inte stannar hemma och är "sjuk" som han brukar vara ibland. Då blir det synd om honom, jag vet vart han bor! ;)


Watch how good I'll fake it

Har fått ett fucking myggbett på kinden, och satan vad det kliar! Usch, jag HATAR myggor! Och hur fan lyckas dom alltid ta sig in till mitt rum?! Fastän det är vinter och dom faktiskt ska vara död såhär års?! Alltså herregud.... ._.


(Bild)svar på kommentar

Mina bästa vänner


Klassfoto, 9B! ♥ usel bild, har ingen större... och så var typ 8-10 personer inte där så vi är egentligen fler...



Var passion kan leda till ett helvete

Ber tusen gånger om ursäkt för att jag inte bloggat på ett par dagar men jag har varit sjuk sen i måndags som ni vet... Har bara suttit hemma och kollat på film de senaste dagarna, har inte varit i skolan så lär väl ha missat lite där, jättebra! Hörde av en kompis idag att de hade börjat med förberedelser inför nationella proven i engelska så lite har jag ju missat men ajja.
Annars har det inte hänt så mycket de senaste dagarna (:

Beställde iallafall min skolavslutnings-klänning för en stund sen! Sjukt nöjd med mitt val, hoppas bara den passar också! Beställde ju från internet så det lär ju ta ett tag innan den kommer och då får vi verkligen hoppas att storleken är bra! Vill ju inte skicka tillbaka den, den är ju så sjukt fin! ^^


Inlägg från en sjukling

Halsen gör fortfarande ont, det är mycket värre än igår kväll nu. Hatar den verkligen! Nån som vill byta? ._.
Tog och värmde mer nyponsoppa till frukost så sitter och dricker det för fullt nu. Lånade mammas mugg som jag köpte till henne på morsdag förra året (:
Har inte så mycket nyponsoppa kvar i tetran i köket nu så jag har bett mamma köpa en ny innan hon åker hem från jobbet så jag inte behöver plågas mer än nödvändigt idag. Klarar mig inte utan nyponsoppa när jag har ont i halsen. Det går bara inte!

Har studiedag idag och imorron så idag ska jag bara chilla framför datorn och se på film tills ögonen blöder. Först ska jag se klart säsong 2 av 2½ män och sedan blir det nog Grease 2, Jumanji, En prins i New York och en massa andra filmer... c:



rubrik

Har fått sjukt ont i halsen helt tvärt, jobbigt... Men som jag alltid gör när det händer så värmde jag upp en massa nyponsoppa och tog på mig en halsduk så nu ska jag bara chilla framför 2½ män! ♥


And I will always love You

Whitney Houston är död. Så jävla tragiskt måste jag säga. Vila i frid ♥
Källa: http://www.expressen.se/noje/whitney-houston-hittades-dod-i-natt/


All that you are is all that I need

Har precis gjort en ganska lugn och chill playlist på Spotify, och den hittar du här!


Videoinlägg

Bara för att Tanja tjatade så pratade jag inte om henne så mycket som hon önskat...
Och ja, bilden är lite seg som ni märker när jag rör på mig men har ju världens sämsta videoinspelningsprogram också!! Fu... :c


Ny design! c:

Om du inte ser den nya designen, tryck på F5!

Förra designen



They don't know what I'm looking for,
they don't know what I need

Var ju som sagt hos Leonora igår kväll/inatt med Jossan och Johanna, satan vad kul vi hade! Runt 19-tiden drog vi hem till Jesper och där var också Tim så då följde de med oss och då drog vi och hämtade Wille också. Sen gick vi allihopa till Vikbron, mulade varandra, gled på vägen som var helt täckt av is, dansade och bara flummade runt. Sedan fortsatte vi rakt fram upp till landsvägen och gick sedan genom halva södra sidan av Fränsta och bort till den livsfarliga vägen ner mot "isvägen". Gick över isen och lyssnade på musik och flummade runt osv, när vi kommit över så gick jag, Jossan, Wille och Johanna till Sofias grav en stund medans Tim vandrade runt lite här och där på kyrkogården och Leonora stog och väntade med Jesper vid kyrkan.
Sedan gick vi hem till Jesper och körde sanning och konka till typ strax innan midnatt. Då drog jag, Jossan, Leonora och Johanna hem till Leonora igen och pratade, lyssnade på musik, flummade, dog några gånger och hade allmänt flummigt! Sjukt kul! Johanna somnade på soffan ett antal gånger medan vi tre andra inte kunde sova för det var för varmt i Leonoras rum så runt halv 4 inatt började vi bädda med madrasser ute i vardagsrummet/tv-rummet så då sov vi tre där :pp
Jag och Jossan somnade nån gång runt 4 eller halv 5 och så vaknade vi typ 9 så nu är jag sjukt trött!

Två bilder från igår kväll


det är inte bara bögarnas fest!

Siter hemma hos Jossan och chillar sönder just nu. Vi har varit i Ånge idag med Bellson, Ebba och Josse och typ pratat om den där teatergrejen, vi kom fram till vad vi skulle spela och vad vi skulle heta osv.. Rätt okej!
Tog 16.15-bussen från stationen sedan drog vi på konsum när vi kommit till THR och där köpte jag en dricka, sedan gick vi hem till Jossan då ^^
Och nu sitter vi här och typ dör lite. Molly är här också och väsnas och leker med typ barbie och sånt skit.. Sjukt jobbigt men hon vägrar gå ut ur rummet så ajja.. Småbarn nu för tiden :pp
Ska väl hem sedan runt 18-19 tiden då mamma och pappa kommer hem från Birsta så de kan hämta mig (y)
De har varit på Jula också och köpt ett löpband så nu jävlar ska jag börja motionera!! :D :D

random bild från i somras ~~



Har inte bloggat på ett tag för att jag he...

Har inte bloggat på ett tag för att jag helt enkelt inte orkat. Men aja.. Hade Nationella Proven i svenska idag. Tror att det gick bra! Och nu har jag resten av veckan planerat också. Imorron drar jag till Ånge efter skolan med Jossan och möter upp Ebba och Bellson! Vi ska typ spela nån teater? Ajja vet inte riktigt :s På fredag ska jag på pyjamasparty hos Leonora med några :3 Och på söndag ska jag kanske till Robin och lira Just Dance på Nintendo Wii ;)



Dag 8 - Vad har du gjort idag?

- Sovmorron till 11 med bästavän ♥
- Lyssnat på musik med bästavän ♥
- Tittat på film
- Varit och köpt godis och glass
- Varit på E14-baren och käkat äcklig pizza
- Tittat på mer film
- Tittat på Melodifestivalen med mamma, pappa och brorsan.
- Dampat lös och börjat grina för att The Moniker kom SIST i Melodifestivalen.. hur i helvetes jävla satans horfitta??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? </3

Så har min dag/kväll sett ut. Any questions, folks?


The Moniker - I want to be Chris Isaak (This is just the beginning)



Melodifestivalen 2012, deltävling 1

För att tjuvlyssna på kvällens bidrag: klicka här!

Så här bra är låtarna i kvällens deltävling enligt mig (skala 1-10)
Sean Banan: 3,5
Kommentar: Lite smått pervers låt när man tänker efter på texten versen och en otroligt lam refräng utan variation.

Abalone Dots: 1
Kommentar: Helt enkelt värdelös!

The Moniker: 10 (stor favorit)
Kommentar: Så mycket bättre än fjolårets "Oh my god!". Blev förälskad i TM på nytt när jag hörde låten. Och This is just the beginning ;)

Afro-Dite: 4
Kommentar: Nja, gillade inte låten så mycket men den var väl lite okej. Däremot var 2003 års "Aqua Playa" mycket bättre än årets bidrag.

Dead By April: 3
Kommentar: Well, inte helt fel men ändå inte riktigt det man förväntat sig av bandet. DBA har varit ett av mina favoritband sen några år tillbaka men jag hade inte väntat mig något sånt här..

Marie Serneholt: 2
Kommentar: Wannabe Agnes! Dräkten hon bär ikväll (som ej var med på klippet dock) är på ett ungefär likadan som den Agnes hade i Mello 2009. Riktigt dåligt att kopiera. Sedan tyckte jag att låten påminner väldigt mycket om "The boy does nothing" (av Alesha Dixon) just på refrängen. Det märks inte så mycket men det var det första jag tänkte på iallafall.

Torsten Flinck (med flera): 1
Kommentar: Alltså.. va?! Det var inte ens en låt, det var ju bara en gubbe som stog och "sjöng" tonlöst till några osäkra musikanter enligt mig. Usch nej, dom går inte vidare ikväll kan jag lova.

Loreen: 1
Kommentar: Nej, inte bra. Inte riktigt Mello-anda precis. I början påminner den lite grann om "Wild Dances" (av Ruslana) från ESC för några år sedan, dansmässigt alltså. Och det skulle varit bättre om Loreen inte alltid ser så "förstörd ut" heller. My oppinion!