Sol! :)

Soligt och vackert utomhus idag, vilket gör mig otroligt motiverad till att åka till skolan...(!)
Men iaf, jag har bara 4 skoldagar kvar denna termin, eftersom vi är ledig från torsdag till måndag, skola på tisdag och onsdag (fast jag är ledig på onsdag) och sedan är det ju Backetjärnsdagen den 9/6 och avslutning den 10/6. Och det sista räknas ju inte som skoldagar! :D


Konfirmation 29/5/2011 - Del 1 (Presenter)


Pengar, "grattis"kort, 2 halsband, ett armband, ljusstake och converse all star! (:


converse all star, lätt bästa presenten! c': <333


hähä, tänker lite olika tankar om min moster och lasse just nu! xd :ppp


Ny mobil! :D


Sämst bildkvalitét, men google är ju som det är... (n)

Iaf, ni minns ju att min mobil blev oavsiktligt tvättad i tvättmaskinen för några månader sen, och då blev den helt cp. Displayen "fladdrade" åt sidorna hela tiden, vissa knappar vägrade funka, ljudet ändrades stup i kvarten osv osv... I torsdags blev det ännu värre... Jag vet inte vad som hände för jag gjorde ingenting med den men helt plötsligt så försvann täckningen! Jag hade ingen täckning i hela huset, fett sur jag blev asså. Igår testade jag igen men hade ingen täckning varesig hemma, på skolan eller i stan (!) och jag blev vansinnig. Kunde inte smsa eller någonting. Och jag var ju i stan efter skolan med några igår -.-
Underbart, fick ju använda Jossans tele hela dagen om jag ville ringa/smsa någon (yyyy)

Men iaf, kom hem från stan runt halv åtta, drog till Fränsta en stund sen hem. Väl hemma sätter jag mig i soffan med mamma och pappa och ser på tv. Pappa reser sig upp, kollar på mamma och säger "Men ehh...?" och mamma bara nickar. Sen tittar hon på mig och flinar. Pappa går iväg.
Efter en stund kommer pappa tillbaka och har 3 paket med sig, varav ett han la i garaget (konfapresent imorron) och två ger han till mig direkt. Jag öppnar paketen och vet ni vad? Jag hade fått en ny mobil av dom!! :D :D
Samsung Galaxy Ace, som jag tjatat om i månader!! Fett nöjd, jag älskar den! :D
Och jag fick den ju för att jag behövde en ny ;)


tAKiDA's nya singel!!

Som de flesta av er vet (om ni har känsla för musik överhuvudtaget) så är tAKiDA ett ganska känt band, och ja, jag själv kan ju säga att jag är ett väldigt stort fan. Och det bästa är att bandet kommer från Ånge, dvs min kommun :)
Sångaren är ju Robert Pettersson, och han bor i Fränsta, inte långt ifrån min skola. Fett bäst ;)
Men iaf, tänkte att ni skulle få höra tAKiDA's nya singel som släpptes i förrgår, grymt bra!



Ny header! c:

Haha, ina ya face, Fjollipop! ;))) <3


Dagens kalas-outfit, 22/5

Idag är planen att jag ska åka ner till Jossan, där jag, Jossan och Bellson ska vara lekledare på Jakobs och Filips kalas :)

Dagens outfit;

Grönt baslinne (ej på bild) - Gina Tricot
Orange topp med tryck - Gina Tricot (gammal)
Gröna haremsbyxor - Gekås Ullared :D
Vita (fake) converse - Skopunkten


Min mamma är min bästa vän.

Ända sen jag föddes har jag haft en och samma bästa vän. Hon har alltid ställt upp för mig när jag behövt det, alltid tröstat mig när jag haft det svårt. Alltid torkat mina tårar. Mamma. Min helt fantastiska, underbara mor. Jag älskar henne enormt, det går inte attt beskriva med ord. Hon är verkligen mitt allt. Hon har lärt mig allt jag kan, hon har lärt mig vad som är rätt och vad som är fel. Hon är min hjälte. Utan hennes hjälp skulle jag nog inte vara densamme som jag idag är. Jag är min mamma evigt tacksam. <333

Ann-Charlotte Marie Westerlund,
även känd som Lotta, jag älskar dig mer än nånting annat i universum. Dig kan jag prata med om jag är ledsen, du kramar alltid om mig när jag är deppig. Du skyddar mig från allt dåligt och ont. Du är världens absolut bästa mamma.
Och även om jag skriker på dig och kallar dig en massa fula saker ibland så kommer vi alltid förbli mor och dotter. Föralltid, i evigheten. Jag älskar dig oavsett vad. För du är min absolut bästa vän <333333


kanske inte världens vackraste bild på oss, men jag ville bara berätta att jag älskar dig mer än allt, förevigt! <3


Would you believe? *

Orkar inte blogga just nu, men jag måste få visa att jag lever iaf. Tänkte ändå sammanfatta lite kort om kvällen igår och dagen idag :)

Igår runt 19-tiden var det disco på skolan, för klass 6 till klass 9. En sorts avslutning för 9:orna då, men ja, disco resten av kvällen (9:orna hade middag runt 17-tiden). Fett kul, jag har då inga större minnen av att ha suttit stilla! Dansade bugg en hel del under kvällen med mina vänner, sedan blev det lite discomusik som man bara måste hoppa och skrika till ;)
Sista låten blev en tryckare så jag (bokstavligen) slet ut Elvis på dansgolvet. Haha, stackarn är ganska lång så han var tvungen att böja sig en bra bit för att vi skulle kunna dansa. Jag är ca 1,64 och han är väl kanske 1,79?! Eller jag vet inte. En vild gissning bara. Men det var väl mysigt antar jag :)
Elvis och jag är nära vänner, jag har känt honom sen 7:an. Fett rolig kille.
Skulle ha velat dansa tryckare och bugg med Wille egentligen, men han är i Frankrike med några andra ur franskagruppen. Johanna också. Dom kommer hem på tisdag, jag saknar dom fett mycket! ;c <3

Aja, nog om det. Idag var hela skolan lediga eftersom vi var på skoldisco mellan 19 och 22 igår kväll. Fett skönt, och välbehövligt! Har sån jävla träningsverk i benen efter allt dansande (y)
Har inte gjort nå mycket idag. Sov bort halva dagen, sedan har jag bara sett på film och parkerat på facebook och bdb lite då och då. Förutom en sväng då jag och mamma hämtade pizza, men annars har jag bara varit hemma.
Har försökt få tag på nån kompis som vill tälta ikväll också, men ingen svarar på mina sms. Ingen. Fuuu :c

Ska fortsätta se på film nu, vi hörs nånting senare eller imorron. Whoop whoop! ;]


Åter till min "bitchiga" sida! (Ta åt er, ni vet vilka ni är!!)

Alltså, om det är nånting jag stör mig på så är det när fega anonyma idioter kommenterar en massa elaka eller dryga saker på en annan människas blogg. Jag riktar mig mer mot micahs.se nu. Hur fan kan folk vara så jävla hjärtlösa och bara trycka ner henne såsom ni gör?! Ända sen jag började läsa hennes blogg i höstas (och tidigare då) så har jag nästan bara sett elaka, dryga och idiotiska kommentarer.
Skaffa er ett liv istället. Låt Mikaela vara den hon är. Vill hon vara med en killkompis på fritiden så låt henne vara det? Kelly har en pappa också, Kevin, om ni minns det?! Varför ska inte han ta hand om Kelly ibland också? Varför ska Mikaela vara hemma med Kelly jämt? Seriöst. Jag får damp på er.
Tänk om ni skulle vara 15 och ha barn. Och ni drev en blogg. Skulle ni tycka om att få såna kommentarer? Knappast. Tänk er själva vad jobbigt Mikaela har det. 15 år, barn, skola och ja, ni vet ju själva. Men hon kämpar och ger allt, varför? Jo, för att hon älskar Kelly. Minns ni inte då hon nästan förlorade Kelly pga BUP? Ta och ge er. Och minns ni inte hur svårt hon hade det i vintras? Hennes liv var nere på botten, på allvar. Ni vet ju själva. Men Mikaela är stark. Hon klarar sig bra utan era stöddiga kommentarer.
Själv tycker jag att Mikaela är en otroligt bra mamma, jag älskar hennes stil, hennes blogg, Kelly. Ja, allt. En av de absolut bästa bloggarna som finns. Mikaela, du ska verkligen inte ta åt dig av de elaka kommentarerna. Ta istället åt dig av de peppande, glada, positiva kommentarerna! (:
Alla är vi olika, alla är bra på sina sätt. Alla har dåliga egenskaper, men vi är alla människor. Vi lever tillsammans, vi måste ta hand om varandra. Tack och hej!


Nätshopping

Har precis beställt världens sötaste byxdress från Gina Tricot! Skulle egentligen vilja ha den på torsdag kväll då vi har "discokväll" med skolan, men eftersom den inte lär ha kommit tills dess så får jag välja ut nåt annat tills dess. Men byxdressen ska jag iaf ha på skolavslutningen, tillsammans med ett par ljusgula tights från Lindex (:


we belong together, iloveyou *

Jag har ingenting att göra, så jag ligger i sängen och lyssnar på Justin Bieber. Ganska skönt att bara slappna av ibland. Jag har varit lite smått kreativ och gjort ett schema för hur nästa vecka ser ut för mig. Vet inte om några ledigheter nästa vecka men så fort jag vet så ändrar jag bilden.



Februari/mars-minnen

Vaknade kl. 7 imorse, eftersom pappa är så jävla seg och ännu inte lärt sig att väcka mig halv 7 då mamma jobbar -.-
Aja, skit samma, klev upp och klädde på mig, åt frukost och bråkade med pappa som vanligt. Tjafsade om mina jävla idrottskläder, som jag inte har, och blabla dåliga betyg, blabla jagärenidiot och det ena med det andra. Fett less på honom nu. Igen. Som alltid.
Sedan borstade jag tänderna, kammade håret och skulle gå ut till bussen. Gick ut 07:35 (som alltid) och ser då att bussen är borta vid campingen! Jättekul, den ska komma till mitt hus kl. 07:40?! Cp. Det var säkert dendär efterblivna busschauffören som aldrig håller tiderna. Kan inte namnet men aja.
Så nu sitter jag här och väntar på mamma som kommer hem från jobbet om ca 15 minuter, då ska hon sjussa mig direkt till skolan. Kommer antagligen missa lite av samlingen, vilket gör mig skräckslagen för jag vet inte om vi ska vara i klassrummet eller aulan! ._.
Eftersom vi har temavecka denna vecka så vet jag inte. Lärarna brukar göra lite hur dom vill och ändra och hålla på precis innan vi börjar respektive lektioner -.-

Aja, medans jag väntar på mamma sitter jag här i sängen, dricker coca-cola och lyssnar på Melodifestivalens låtar. Minnen från februari/mars kommer tillbaka när jag hör Rasmus Viberg - Social Butterfly <3



Thunderstorm

Premiär för åskväder, fett nice. Jag älskar när det åskar, det är mysigt. Tänk er själva, sitta i en filt (eller i mitt fall; OnePiece) ute på verandan med något gott att äta, bra musik på mobilen och bara titta på blixtarna (om det blixtrar vill säga). Älskar det verkligen. På sommaren brukar jag sitta precis så (fast med filt) och med en kopp varm choklad c:

Aja, ska väl dra ur datorn ut eluttaget nu, för säkerhets skull. Nås på mobilen, för er som har numret. Herrå! :)


Mr. Saxobeat *

Det är mycket nu. Ledsna vänner (ledssamheten smittar av sig), snart 2 år sen Sofia dog, tjafs med lärare, rejält bråk med Eric (klasskamrat), ingen fritid, läger till helgen. Cp. Tar en promenad och möter upp mamma.

bild i repris*


cp

Sitter i datasalen, ska jobba med en svenska uppgift... Magdalena är här så jag har tappat lusten att jobba. Cp... </3


Jag är med och tävlar!

Jag är med och tävlar om en valfri vara från www.brandsinfashion.com. Vill du också ha chansen att vinna en valfri vara? (allt från converse till bikinis). Gå då in på http://lavitadilovisa.blogg.se/!

Jag tävlar om ett par lila converse all star <3


Tältning med Maja & Josse [7-8 maj]




Life's what you make it ♥

bil/moppe
smeknamn/ditt vanliga namn
bästavänn/pojkvänn
guld/silver
dusch/badkar
tacos/kebab
mascara/fondaution
hanboll/fotboll
sjunga/dansa
vänner/pojkvänn
singel/pojkvänn
shoppa/myskväll med killen
Godis / chips
Tälta / husvagn
Katt / hund
Tatuering / piercing
Bok / tidning
Yacht / färja
Täcke / kudde
Thailand / hollywood
Shoppa / blogga
bil/moppe
smeknamn/ditt vanliga namn
bästavän/pojkvän
guld/silver
dusch/badkar
tacos/kebab
mascara/fondaution
hanboll/fotboll -oavgjort
sjunga/dansa
vänner/familj
singel/pojkvän
shoppa/myskväll med killen -oavgjort
Godis/chips
Tälta/husvagn
Katt/hund
Tatuering/piercing
Bok/tidning
Yacht/färja
Täcke/kudde -oavgjort
Thailand/hollywood
Shoppa/blogga


mamamamaja c:

Om bara en liten stund drar jag iväg till Maja! Ska bara äta klart och packa sovsäck och sånt. Herrå! c:



Munkbysjöns mopedist c:

Har varit ute och kört mammas EU-moppe ungefär halva dagen, fett nice. Den är så jävla snygg och bra. Så när jag tar moppekort ska jag "få" den av mamma, eller ja, vi ska väl ha den tillsammans då. Men jag ska ha den mest, haha! ;)
Iaf, inatt blire tälta med Maja och Josse, fyfan vad kul det ska bli! Vi ska väl se på massa film och äta en massa gotta. Men det finns även ett problem, eftersom jag vill ha med mig kameran (och Maja också, haha), men den är stendöd och laddaren är spårlöst försvunnen. Den har varit försvunnen sen jag möblerade om rummet. Fuuu :c
Bild på tjejerna från i somras, dock ser ingen av dom ut såhär längre. Men bilden är ändå sjukt fin! c:


Betydelsefull header <3

Ny header nu då, och visst, jag kan hålla med om att det inte är den finaste headern i världen, men den betyder jävligt mycket för mig. Bilden är nämnligen tagen av Bellson, och på bilden ser ni mig tillsammans med några av mina bästa vänner (har fler än dom jag skrev om i förrgår, wiie <3) och min älskade pojke :') <3

Från vänster: Wille <3, jag, Josse M <3, Jossan <3, Nattiz <3, Johanna <3. Åhå, jag älskar dessa människor. Dom har hjälpt mig genom så himla mycket och stöttat mig när jag haft det svårt.
Josse M, Nattiz, Jossan och Wille (och fotografen Bellson) hjälpte mig förut idag när jag blev ledsen på skolan. Jag satt och var helt förstörd uppe vid hissen på en rast (eftersom det snart är 2 år sen min kompis dog) och då satt dom bredvid mig och tröstade mig och försökte prata med mig.
Jag älskar er så jävla mycket! Ni betyder mer än ni anar! Utan er vet jag inte vad jag skulle ta mig till. Jag skulle nog inte klara mig. När jag är ledsen, då springer ni raka vägen till mig i skolan och muntrar upp mig. På en gång. Jag är evigt tacksam. <3333


Het sommar, en het het sommar... (y)

Nu har jag bestämt att Wille, Tessan och Jossan ska kommentera något kul i dethär inlägget! c:
Haha, för jag har verkligen blivit sur när jag inte fått kommentarer alls, buhuuuuu! :''c <//3

IMORRON SKA JAG KANSKE TÄLTA MED MAJA OCH JOSSE!!!!! Feting nice, flum 30 ggr om, ska ni veta! <3 :'D
Maja kom btw hem från Turkland (Turkiet) idag, det gillas stort. Thumbs up, är ni med? c:




Price tag *

Ja, gott folk, nu är det så att..... jag inte har en jävla aning om vad jag ska skriva! ._.
Jag har rejäl bloggtorka, inte bra. Usscha, ge mig förslag någon? Btw, ni ahr blivit skitdålig på att kommentera (nej, jag har inte bloggen för kommentarer men det skulle vara kul om ni skrev nånting nångång). Har ni nåt förslag på vad jag kan skriva så kommentera detta inlägg elr nåt :pp <3


Paper gangsta'

Nu blir det lite frukost, antagligen limpa och oboy. Lady Gaga gör mig sällskap via Spotify. Paper Gangsta pumpar ut ur högtalarna. Hörs senare! c:


Dag 07 - Din bästa vän

Som några av er vet så har jag inte bara en bästavän, jag har 6 bästavänner! Menmen, ska väl berätta lite kortfattat om dom c:

Josefine Frisk, mina allra bästa bästis, jag vet inte vad jag ska säga... Jag älskar dig så sjukt jävla mycket, vi har gått igenom så mycket tillsammans på så kort tid. Vi har känt varandra sen 4-5an men då inte så bra. Vi blev bättre vänner i 6-7an och jag ångrar inte en sekund vi varit med varandra. Visst, vi har haft våra rejäla bråk och vi har verkligen hatat varandra till grunden men våran vänskap blir starkare för varje gång vi tjafsar. Utan dig skulle jag inte klara av livet, jag älskar dig mest, gumman! <3
Isabell Vestin, åhå, vilka minnen jag har med dig asså! Oförglömliga minnen också. Jag älskar ditt hjärn-lösa huvud, gumman. Haha, nejdå men du är en sjukt bra vän som alltid ställer upp för mig. Våra minnen är rätt weird men det är bara kul det. Nyår med Jossan 09/10, Takida-Robban på Backetjärn, Bodaborg läger, Chrilles praktvurpa på vägen. Jag vill uppleva det igen! Jag älskar dig <3
Johanna Garnes (vänster på bilden), dig har jag spenderat en jävla massa tid med. Jag lärde känna dig när vi var ca 3 månader gammal, och vi har varit bästavänner sen dess, dock har vi haft våra bråk genom tiderna men du har alltid betytt så otroligt mycket för mig, gumman. Jag kommer ihåg dom flesta minnena vi delar, som när vi rymde från dagis med Ida, när vi såg på bio i Ljunga med Julle, alla våra random cykelturer, epic failade låtar och ja, sjukt mycket mer. Jag älskar dig så jävla mycket, jag vill inte förlora dig! <3

Josefine Hedberg (häger på bilden), du och jag har varit bästisar sen sexan, egentligen fyran men vi blev rejäla ovänner i femman. Med det löste sig. Åh, jag älskar våra minnen. Flumvideos på konsum, i mitt rum, på bussen från Ö-vik, skolan... Åh, det finns så mycket att berätta! Det bästa minnet vi delar måste ändå vara då du skulle hem till mig första gången. "Jossan hit!!" stog det på skylten. Haha, du är så jävla fin, jag älskar dig mer än du anar. Jag vill aldrig bråka med dig nånsin igen och verkligen inte förlora dig! <3
Christian Mattsson, du är fett cool, en av de absolut bästa. Jag fattar inte hur just jag, av alla miljoner människor i världen, har fått turen att lära känna dig. Januari 2009. Dagen vi blev bästavänner. Du hade precis flyttat hit till Munkan och jag träffade dig och Tanja här uppe på lägden, vi var ju grannar c:
Herregud, minnen man inte kan glömma. Allahjärtansdag med Bellson och Rasmus, kniv-vatten, kojan i skogen, promenader genom byn. ÅH, jag saknar att ha dig som granne, verkligen. Allt var så enkelt. Om jag var ledsen var det bara att komma upp till dig så tröstade du mig. Jag älskar dig <3
Linda Hafstad, du är min kusin och du betyder så himla mycket för mig. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till om du inte fanns vid min sida. Vi träffas inte sådär jätteofta men när vi väl träffas är det otroligt svårt att sluta skratta. Vi har känt varandra nästan hela livet. Jag träffade dig första gången då du var ungefär 7 månader. Har det inspelat på video dessutom. Åh, våra minnen klår ju allt. Melodifestivalen 2011, tälta utan tillåtelse, panta 3 säckar och 4 påsar med flaskor/burkar för att köpa godis, sång nere vid gamla affären. Jag älskar dig lilla gumman. Det är vi två mot hela världen, tills döden skiljer oss åt <3


Dagens outfit, 4/5

Sämst bildkvalitét, men min webcam suger fett mkt...

Grönt linne (syns inte på bild) - Gina Tricot
T-shirt - Boda Borg
Gul kofta - Cubus
Mjukisbyxor - Jiges
Strumpor - H&M


Dag 06 - Din dag

Ja, jag hade tänkt att fortsätta med dethära "dag 06" sakerna redan i söndags men orkade inte. Men jag tänkte ändå skriva om lördagen nu för det var den jag skulle skriva om i söndags :pp

Vaknade i tältet med min kusin runt 08:47 för att mamma väckte oss. Men vi somnade om direkt och vaknade runt 11 istället. Då såg vi klart på 1408 (skräckfilm) på min lilla bärbara dator, efter det så gick vi in och åt en massa glass, chips och godis till frukost medans vi satt med varsin dator och snackade på Habbo och Facebook :pp
Sedan kom Cim och Lasse för att hämta Linda runt 13 tiden, då gick jag till farmor som sjussade mig till Fränsta, där var jag med Tessan på storgungan vid skolan. Efter ett tag kom Carro och Amanda och då blev det riktigt flum kan jag lova. Efter ungefär 20 minuter drog dom för dom skulle hem till Amanda och äta, så då gick jag och Tessan iväg till Wille. Satt utanför hans hus och väntade på att han skulle äta klart men vi lessnade efter 5 minuter så vi stack iväg till konsum, då köpte jag lite godis och dricka. Sedan kom Wille ikapp oss och vi drog till Ica. Då gick Tessan hem för hon skulle äta och Wille och jag väntade på mamma som skulle hämta mig i Fränsta, och Wille också. Påväg hem hämtade vi Jossan också. Sedan drog vi hem till mig. Mamma stack iväg och jobbade efter ett tag och då fikade jag, Jossan och Wille ostkrokar och nyponsoppa :pp
Sedan drog vi på majbrasa runt kvart över 8, dött som fan! Var nästan inga människor där. Brukar alltid krylla av folk där. Men jag antar att dom flesta gett upp hoppet nu när Jan From inte jobbar i Torp längre, han brukar vara på Munkans majbrasa och spela trumpet och ha "allsång" vid brasan c:
Fast i år var det Eva From som var där, haha, det var 3 pers som sjöng xd
Aja, vi var iaf med Marika och Armida på brasan, och flummade runt. Vi fick btw gratis godispåsar. Sedan drog vi hem till mig och väntade på Willes farsa som kom runt... nångång... sent. Haha, sedan gjorde jag och Jossan i ordning en massa grejer för vi skulle ju tälta på studsmattan vi. Gick och la oss runt typ 1 kanske. Såg på film opch somnade runt 2 trorjag. Vaknade sedan ett antal gånger på olika vis på söndagen :pp


Världens finaste hund <3

dsc01806 (MMS)

Världens finaste hund <3



118800

Hahah, jag vet att jag har en bloggpaus just nu men jag måste få berätta om en kul grej som hände i skolan idag!
Jag satt med Chrille och Stoffe inne på kemin, Tessan satt framför, och så fick jag för mig att smsa 118800 (för det sägs att dom har svar på allt?) och fråga vart min kemibok är, men jag har ingen. Haha, fick världens mest failade svar. Och ställde några frågor till sen och fick roliga svar.

Vart är min kemibok?

Vår teori är att mellangärdet på soffan slukat din kemibok. Du får liksom penetrera mellangärdet, soffkuddarnas skåra, med hela armen och låta soffan sluka din arm tills du är inne upp till armbågen. När du väl är i den situationen, vik vänster och gräv vidare. Voila! Mvh 118800

Är Therese en grävling?
Nja, men lite! Hon är lite av kvinnornas motsvarighet till Sherlock Holmes. Ett sylvasst intellekt tillåter inte någonring att gå dig förbi. Du är dessutom noga med att inte tillåta andras människors dumhet få grepp om din vardag. Dina små grå arbetar ständigt som besatt för att inmundiga ny och härlig kunskap som du kan bearbeta och tillämpa för en bättre värld. Mvh 118800

Vem äger bloggen http://oliversfavorit.blogg.se/ ?

Hej! Rebecka Udd äger bloggen http://oliversfavorit.blogg.se. Hon är en tjej med stor potential men som inte kommer fram riktigt här i livet. Hon är otroligt charmig och söt men är aningen för blyg för att få folk att förstå hennes karisma och intelligens. Med lite mer skinn på näsan och med självförtroende kan hon gå hur långt som helst och bli precis vad hon vill. Ha en bra dag. Mvh 118800


Svaret på den sista frågan gjorde mig otroligt glad, jag menar, det är inte varje dag man får ett sms från nån på Eniro som tycker att man är charmig och söt :)
Haha, så söta dom är, tack för komplimangen ;)


Bloggpaus...

Ja, ni märker väl när jag skriver igen...


Dålig uppdatering

Sorry, men jag har fullt upp. Kompisar hela tiden och sedan läxor. Just nu är jag med Jossan (bästavän) som sovit här inatt! c: