KEBAB

Tjooo, sitter i skolan och ska väl dra på lektion... snart...
Iaf, sitter och snackar KEBAB med Bashiir, lol. Han suger på kebab ;)
Hörs när jag kommer hem, herrå c:
bjuder~~


Det är bara sån jag är



Nürnberg 47 <3

Var på Hedbergska Gymnasiet med Jossan idag på studiebesök. Helt okej, trevliga lärare och trevliga elever. Skolan däremot var nog den största jag nånsin sett, vi gick vilse direkt när vi kommit in genom éntren, haha :pp
Vi besökte Hotell-o-turism programmet, och Restaurang-o-livsmedels programmet. Inte så intresserad av det sista, däremot verkar HT-programmet ganska intressant med tanke just på att resa och sånt (:

Fick sluta förmiddagspasset (HT) lite tidigare än planerat, men det gjorde inte oss något. Vi gick ner på stan lite och kollade i affärer, och så köpte jag ett par nya Converse-skor! :D (Bild sist i inlägget)
Sedan var vi och kollade julklappar till våra familjer och så, flummade runt och bara chillade. Men en dag i stan med bästavän är ju aldrig fel! ;)

Nu ska jag ta och kolla på nån film. Blir antagligen "G" (med Niclas Wahlgren och Magnus Uggla ni vet?). En av de bästa filmerna jag sett faktiskt, lite underlig i början men man vänjer sig efter några minuter :)

HÖRSHEJ!



Usel uppdatering

Folk klagar på att jag "aldrig" uppdaterar längre, men om ni ännu inte fattat det så tänker jag inte sitta och uppdatera om random saker som "Hej jag åt nyss en macka.". Och hur jävla kul tror ni det är att uppdatera när ni ändå aldrig kommenterar?! Ni borde prova det nån gång så kanske jag får lust att blogga mer. Men nej då. Inte alls -.-'

Iaf, tar och bloggpausar ett tag nu. Vet inte när jag börjar igen men det lär ju märkas. Under tiden så når ni mig på bilddagboken/facebook (mina vänner enbart), och ni andra når mig på Twitter och tumblr. Hörshej!
















Jag kommer aldrig glömma dig, vila i frid ♥
I miss you
I miss your smile
and I still shed a tear
every once in a while
and even though it's different now
you're still here somehow
my heart won't let you go
and I need you to know
I miss you


I miss you when you're far away, ♥

Har inte hänt nåt speciellt på senaste tiden, bara skola skola skola som vanligt. Och imorron är det fredag, fy satan vad skönt! ♥

Var förresten iväg en sväng till Salong Klipperalla idag och klippte mig lite. Nöjd tjej, japp japp! (:
"Före-bilden" är inte sådär jättebra, och mitt hår var inte så bra just då heller, men eftersom jag inte har några bättre bilder från innan jag klippte mig så får den så lov att duga.

Nu ska jag ta och spela GTH en liten stund och sedan ska jag plugga lite AM. Hörshej! c:


Som ni ser så har jag ny design igen, och ...

Som ni ser så har jag ny design igen, och nu är jag nöjd! (Om du inte ser, tryck på F5). Fast antagligen kommer jag göra en ny header framöver då jag inte riktigt supergillar den nuvarande, men ajja :) Och ja, jag vet att det ser jättekonstigt ut just nu eftersom bilderna är 700px och wrappern bara tar 600px men jag orkar inte fixa och dona med det. Ska börja ladda upp mindre bilder istället. Men nu ska jag sova så jag orkar med skolan imorron! ;)



Hurts - Sunday



Shopping på Dollarstore

Kameran gjorde färgerna otroligt orättvisa...!
1. Lila foppatofflor
2. 30-pack doftljus i 3 olika nyanser av lila
3. Lila hårband
4. Nyckelring med 3 converse-skor, varav en lila
5. Två stycken 3-pack kinderägg

Och såhär ser det ut när hårbandet är på! ^^


Ojojoj så mysigt att avsluta eftermiddagen...

Ojojoj så mysigt att avsluta eftermiddagen med lite mat på Pizzeria Cosmos. Har beställt en kebabtallrik jag. Idag har vi varit iväg och handlat på nyöppnade Dollarstore i S-vall och sedan bowlade vi en timme. Jättekul. Körde tjejerna mot killarna (mamma och jag mot pappa och brorsan) och vem tror ni vann?! ;) Mamma och jag är bäst! ^^ Lägger ut bilder på det vi köpt på Dollarstore när jag kommer hem. Ledtråd: 100% lila ;)



Sagor för barn som är vuxna nu. ♥

Nu var det ett bra tag sen min älskade bästavän var här på besök. Slutet av september för att vara exakt. Inte okej </3
Men på fredag ska hon komma, det ska hon! Åh, snabba på tiden! Behöver lite bus, choklad och världherravälde! Mwohahahahaha! (6)
Håhå, älskar verkligen den här bilden.. Bara för att jag och Jossan är dom enda som förstår den :')


Inspiration ♥

weheartit.com


I'm always here for you ♥

Sitter i sovrummet, dricker Oboy och lyssnar på musik. Just nu, Olsen Brothers - Dreamworld
Alldeles strax kommer mamma hem och då sjussar hon mig till Boda Borg för sista gången nu på ett bra tag. Jobbar sista dagen idag men ska självklart dit många gånger fler i mitt liv, haha ;)

Förresten, är det bara jag som inte tror på allt skit med att dom ska hacka facebook och "lägga ner" sidan? Patetiskt...




All work and no play makes Jack a dull boy ♥

Sitter nu och väntar på att The Shining ska börja, älskar verkligen den filmen! Vissa tycker att jag är lite konstig för det, eftersom den tydligen på något sätt är "läskig och skräckinjagande". Men personligen tycker jag att den är rolig och underhållande. Kalla mig freak men så är det :pp
Ajja, fram med chipsen och drickan, Jack Nicholson är påväg! ;)


you will always be the one

Satans jävla cp, träningsvärk i vaderna är tamefan inte okej! </3


Just nu

Sitter och dricker en kopp Oboy och ska snart borsta tänderna och fixa klart mig och sedan drar jag iväg till Boda Borg och möter upp min finfina "kollega" Wille för att arbeta lite ;) Hörshej!