Fjärde inlägget idag (a)

Har precis ätit middag som jag och mamma (ah, typ, tekniskt sett) tillagat. Mamma gjorde köttfärssås igår kväll, och jag kokade spaghetti idag (mamma är ju på jobbet ännu). Det var riktikt gott.
Och så var morfar också här och åt, och kvar är han ännu, för han och pappa håller på att prata om en massa saker och typ det är en massa papper dom läser osv osv... gubbgöra ;)

Iaf, känner mig rätt social nu, men ingen annan är social med mig. Just därför jag bloggat så mycket idag. Måste ju få prata/skriva av mig!!
Jossan och Johanna, fuuu, dom svarar nt på mina sms! Måste verkligen veta så fort som möjligt om dom ska bada eller om dom ska åka slalom när vi är på nästa konfaläger. Hassela, 18-20 februari. Själv hatar jag att åka skidor, så hellre badar jag. Men vill nt bada själv, och om dom nt svarar snart får jag panik. För jag måste ju isånafall åka och köpa badkläder snart. Har växt ur min gamla bikini nu, så ja, blir lite stressad nu... Fuuuu tjejer! :c



rubrik

Chattade nyss med mamma på Facebook (hon är på jobbet), och helt plötsligt började chatten att fucka sig för henne, men efter ett tag kom hon "tillbaka". Då insåg jag att sådan mor, sådan dotter faktiskt stämmer in på oss två... För när hon kom in i chatten igen så inledde vi det hela med detta;


Mamma - testing
Jag - funking
Mamma - Braing
Jag - Jaing


Hahah, liksom, asgarv.se? Jag blev iaf hyperdampig och började skratta som en idiot, av nån konstig anledning X'D X'D


Kan du vissla Johanna?

Har precis tittat på Kan du vissla Johanna?, en väldigt gammal men bra svensk familjefilm (:
Hade ju nt sett den förr så jag tyckte det var dags nu. Och så delvis för att jag var på ett ganska starkt Per Oscarsson-humör, så att, ja <3
Iaf, filmen var otroligt bra. Per Oscarsson gör det igen skulle man kunna säga. Eller igen och igen... Han gjorde det förut kan man väl säga snarare.
Filmen rekomenderas starkt till alla er läsare!!! <3 (:


Annars då? Jo, varit hemma från skolan idag, mådde jätteilla när jag vaknade i morse, kunde knappt tänka på mat/dryck utan att magen vred sig. Tursamt nog har jag klarat mig från att spy, plus för dagen, japp japp (Y)
Har varit ute på en liten promenad i det soliga vädret (som var förut), fotograferat lite och sedan pluggat fysik i nån timme. Har omprov på fredag, ogilla :c
Menmen, inget att göra åt. Nu måste jag fortsätta plugga, vill nt få underkänt i ämnet liksom...


It's just another manic monday *




rubrik

whatever makes you happy, i'm gonna do,
baby, i'm so ready to love you down,
i can't wait another moment,
i need you right now,


Ett litet tips! (a)

Vill passa på att tipsa er läsare om en grymt bra webshop (klicka på bilden ovan för att komma dit) som heter shopbyalexandra.se! Webshopen ägs av Alexandra som driver bloggen vadfanskajagheta.se (:
På bilden ser ni mina tre favoritsmycken ifrån shopen. Riktigt fina smycken, helt enkelt. Har tyvärr nt hunnit beställa nånting därifrån ännu, men så fort jag får pengar så går jag direkt in på shopen, det lovar jag! ;)
Iaf, innan ni loggar ut från era datorer så måste ni kolla in webshopen och Alexandras blogg!! <3


* käääärlek, <3



Bild*BOOM*bomben har kommit


Vet att det nästan bara är bilder på Nathan, men som sagt, han är random och förtjänar uppmärksamhet ;) ♥


Mattelabb

Hej allihopa!
Är i skolan nurå, i "mattelabbet" som faktiskt nt är ett labb, utan ett vanligt rum med några datorer, spel, bord och stolar (Y)

Iaf, ville bara berätta att bildbomben från i lördags (med Maja och Nathan) kommer lite senare ikväll runt 7 tiden (:
Så håll ut, Nathan (och jo, det är du som kommenterar, för du är failad ;D)


Bildbomb på gång...

...så håll utkik! (:
(långt inlägg, dehär, jao! ;D)


Liksom... vafan...?

Grymt besviken på mig själv nu... VARFÖR BLOGGAR JAG NT LIKA MYCKET NU SOM FÖRR!? :c
Känns lite drygt. Saknar bloggandet, men har ju liksom inget att berätta............................................ bloggtorka.se/hjälp_mig_komma_på_nåt_att.blogga.om! Elr jag, nåt i den adress-stilen ._.
För er som gillar att läsa liksom vad som helst så kan jag meddela er att vi har myr-invation (stavning?) i huset, så ja, det är hur många myror som helst typ överallt hela tiden?!
Har sett 13 myror på mitt skrivbord nu bara dom senaste 3 timmarna.... Vidrigt... har ju varit så i några veckor nu också >.<
Vet ju nt hur man ska få bort dom. Och dom är ju i resten av huset också då, nt bara mitt rum. Men typ köket, hallen, tvättstugan, brorsans rum osv...
Kan ju kanske fråga er läsare? Nån som vet hur man får stopp på myr-invation i huset? Myrr funkar ju bara en viss tid på året, och bara på vanliga vardagiga myror, vilket "våra" myror nt är. Dom är typ större och snabbare än vanliga myror så ja, vill gärna ha tips! :c
Iaf, taggar rejält tills imorron, då jag ska sova över hos bästavän (Maja)!! :D ♥
Nathan ska också dit btw :P
Nathan är förresten Majas pojkvän för er som undrar. En jävligt epic random kille från stöde (Y) Hahah, han är förbannat rolig, det kan jag lova ;)
Har aldrig träffat honom IRL, men jag chattar med honom typ varje dag på msn :P
Men nu ska jag ta och fika lite medans jag väntar på att mina bilder ska laddas upp på facebook (har hållt på i typ en kvart nu kanske?) och det är 200 bilder exakt så det lär ju ta lite tid (:
Men vi hörs väl nånting imorron då...
Herrå (:


Jo$huit@ <3 2011 Bara för att hemkunskap...

dsc01525 (MMS)

Jo$huit@ <3 2011 Bara för att hemkunskap är sämst (Y)



Mej ♥ Dej




Den lugnare sortens musik (:

Ber så hemskt mycket om ursäkt, för att jag nt skrivit på hela dagen :c
Men ja, har ju varit i skolan tills två, sen tar det ungefär en timme att komma hem så var väl hemma vid tre. Eller egentligen var jag hemma typ 10 i 3 för bussen från THR var as tidig idag (:
Men iaf, när jag kom hem gick jag ut på en promenad med hunden för jag skulle göra det som "eget val" på pulsslaget idag då. Efter det så satte jag mig vid datorn, åt choklad och drack cola, och kollade på internet osv :P
Och nu i detta inlägg har ni en av mina bästa spotify-listor länkad. Faktiskt så är det den enda spotify-listan jag har som BARA innehåller lugn musik, vilket kan vara skönt att lyssna på efter en lång och slitsam tisdag (:
Klicka bara på bilden längst upp för att "komma" till listan


Blyge Örjan (Jojje Jönsson)



Alyssa Bernal... nya Vanessa Hudgens?



Bloggtorka... :c

Ja, hörrni... Jag har världens jävla "bloggtorka" just nu... Nt alls bra. Händer aldrig nånting kul häromkring längre så jag har ju inget att skriva om! :/
Men ah, tänkte typ bara berätta det.........

Btw, kom precis på att jag ska sova över hos bästavän nästa helg!! :D :D ♥♥♥
Det kommer bli äckligt jävla kul, det kan jag lova. Ska även ta med mig kameran dit så efter det så blir det en liten (fast neah, snarare gigantisk) bildbomb här i bloggen ;)





Vårens snyggaste outfit, enligt mig själv



Spotify; Mina favoriter från Idol (2004-2010)




Med Jossan nu (:

Hejhej alla... Har inget speciellt att skriva nu, ville bara att ni skulle vet att jag är med Jossan nu. Hon ska sova över inatt, kul kul (: <3
Iaf, vi sitter vid varsin dator och tråkar XD
Jag har min lilla bärbara och hon har min vanliga :P

Men iaf, vi ska typ baka chokladbllar nu, så vi hörs väl senare ikväll.
Herrå! (:


Freeeeeedag ♥

Hejhej allihopa! (:
Sitter vid datan nurå, och äter frukost. Coco-Pops med mjölk... :D

Foto: Rebecka Udd
Kamera: Canon EOS 500D + 18-55mm

Och så lyssnar jag på lite musik, kollar runt på internet och chattar med Johanna på msn (:
Ska gå ut till bussen om sisådär 35 minuter. Ska ju på skolan dårå, som om ingen fattar det? Hahah, nerå, men iaf... Funderar lite smått på om jag ska ta lite mer flingor nu eftersom det nästan är slut. Problemet är att jag nt orkar gå till köket ._.
Stackars mig! >.< XD

Hahah, nej, men nu ska jag kolla vidare på internet lite granna, så vi får höras lite senare.
Herrå! (:


Säg hej till min bitchiga sida nu...

För det första vill jag bara säga att jag nu bytt design (fast ja, det har ni uppenbarligen redan sett?). Tyckte det var för mycket "detaljer" på förra headern, och bloggen var åt helvete för rosa... >.<
Uscha, sånt ogillar vi. Men iaf, nu har jag nog gjort den finaste headern nånsin (av alla jag gjort asså) och jag känner att denhär kommer få hänga med ett bra tag framöver (:
En liten jämförelse av headrarna;

Förra


Nya



Förlåt mig nu, alla normala läsare, men jag måste verkligen få visa min bitchiga sida nu.
Iaf, loggade in på bloggen förut idag, och såg att jag fått 4 nya kommentarer på förra inlägget (om Moa ♥), så jag kollade vem som skrivit och vad han/hon skrivit. Och vet ni vad? Jo, två utav kommentarerna såg ut såhär;





Båda kommentarerna var från samma person, eftersom det var samma IP på båda kommentarerna, och jag måste få säga att jag blir otroligt arg när jag får sånahär kommentarer! Ni som skriver sådant har verkligen inget liv!!

För det första;
"Lasses" kommentar är så jävla... cp, så man nästan undrar om han är typ 3 år?! ;o
Seriöst, väx upp och sluta kommentera onödiga saker på min blogg? Eller förresten, sluta kommentera onnödiga saker på alla bloggar!

För det andra;
"Jannes" kommentar är grymt elak. Vadå "tvätta håret"? Moa har sjukt fint och RENT hår på bilden, så shut the fuck up! Säger du så för att ditt eget hår är fett och stripigt eller? Eller förresten, du kanske är flintskallig och helt enkelt avundssjuk på att Moa har så fint hår? Skaffa ett liv, förfan!


Jag älskar dig mest, gumman! <3



Moa Svensson är MIN syster!!
Ingen annans, rör ni så dör ni... Bästa vänner livet ut, och det kan ingen ta ifrån oss!! Gumman, jag älskar dig mer än nånting annat! ♥♥♥
Och vi bara MÅSTE MÅSTE MÅSTE ses snart, så fort som möjligt, jag saknar dig!
Puss&kram till dig, underbaraste!! ♥♥♥♥♥♥♥

...Bara så alla vet liksom... (:
(rör ni så dör ni, som sagt!)


Chokladbollar och The Big Bang Theory (:

Hej allihopa (:
Sitter just nu i soffan och tittar på The Big Bang Theory och äter chokladbollar (:
Väldigt ointressant, jag vet, men jag har fortfarande inget att berätta just nu... Var på skolan idag. Var med Linnea, Melissa och Sanna J hela dagen, fyfan vad kul vi hade! (:

Tyvärr så måste jag nu sluta skriva för att... jag orkar nt skriva mer just nu, för att jag som sagt nt har nåt att säga...
Men vi hörs nånting (:
Herrå <3



Ny design till Sandra (:



Som vissa av er kanske redan vet så älskar jag att designa bloggar/headers. Jag har bl.a designat Josses och Bellsons bloggar. Så på bilden här ovan ser ni en design jag fixade igår eftermiddag/kväll till Sandra Spjut (:
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.

Är ni också intresserade av en ny bloggdesign, hör isåfall gärna av er till [email protected] (:


I'm in your every dream, so love me if you dare... ;)

Hehe, har nt bloggat på typ länge nu, tror jag skrev sist i förrgår... :$
Men, eh, har typ inget att säga? Jag har haft filmkväll med Maja och Wille, det var kul, vi hade toa-pappers krig (:

MAJA OCH JAG ÄR BÄST!! ♥


Per Oscarsson ♥

Av nån underlig anledning så tänker jag alltid på Per Oscarsson när jag lyssnar på
Tom Pulse - Cuando - Sunshune Radio Mix
(klicka för att lyssna i Spotify)
Vet nt varför, men jag bara gör det. Varje gång. Jag försöker att låta bli men efter ett tag när jag lyssnat lite så kommer han upp i tankarna igen (:
Det går alltså nt att glömma honom



Fortsätt Rösta På Sverige!! ♥

Ni glömmer väl nt att rösta på Sverige, allihopa? :)
Just för tillfället ligger vi 1:a i röstningen, BRA JOBBAT, keep it up!!! ♥♥ :*

Klicka på bilden för att komma till röstnings-sidan (Y)



Justin Bieber till Sverige?

Nu, svenska folket, måste ni klicka på bilden nedan! Varför? Jo, för att där kan ni rösta! Rösta, ja, precis, på vad? Även om nu rubriken säger det mesta (för den gör väl det?) så kan ni rösta på vilket land ni vill att Justin Bieber ska turnéra i! ♥
Självklart skriver jag dethär med hjärta för att ni ska rösta på Sverige. Jag är ett otroligt stort fan av JB, och vill verkligen att han ska komma till Sverige :)
Så kom igen nu, gott folk, rösta rösta rösta på Sverige!!! :'D ♥

KOM IHÅG ATT DU KAN RÖSTA VARJE 20:E MINUT T.O.M DEN 31/1-2011
!!!!!!! ♥♥ :)



Veckans låt(ar)! ♥

Veckans låt blir ingen mindre än Lejonkungen's hit Snart är det jag som är kung. Tänkte vara lite snäll och bjuda er på både den svenska och den engelska, där bl.a Rowan Atkinson medverkar. Ja, den välkände och otroligt korkade Mr. Bean! :)

Klicka på bilden för att lyssna i Spotify! ♥


Nytt år, ny start, ny design, ny spellista! ;D

Eftersom det nu är 2011, nytt år, så tänkte jag faktiskt "uppdatera" nästan allt som är möjligt att "uppdatera". Bland annat har jag ju som sagt uppdaterat bloggdesignen. Och nu var det dags att uppdatera till en nyare och fräschare Spotify-lista också. När jag satt och letade igenom mina vänners listor efter musik till min egen så hittade jag väldigt bra musik jag aldrig hört förr, och jag älskar det! :D
Så, om ni läsare vill ta del av min nya Spotify-lista, så är det bara att klicka på bilden här nedandör.

OBS!!
Har nt så många låtar på den just nu, men som sagt, det är ju bara en början, så den lär uppdateras ett par gånger under året ^^

 



Per Oscarsson & Kia Östling, 2010-12-30... ♥




Vila i frid



Per OscarssonKia Östling



Ny blogg-kategori: Design

Som ni ser har jag nu bytt design. Blev verkligen nöjd denhär gången, för vem tycker nt att det är skönt med lite variation och färg?
Vad tycker ni om den nya designen? :)

FÖRRA


NYA


2011!! <3



GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA IFRÅN MIG!! <3<3