Få mig av den här jävla gatan



roll the dice and play

Sitter och kollar på "Erin Brockovich" på TV4 och dricker Coca-Cola. Grymt nice! ;)


You're not alone, I stand beside you

Usch fyfan. Träningsvärk överallt. Boda Borg är nästan farligt för ungdomar med dålig kondition ;)
Men kvällen var grym! Helt klart bästa kvällen på länge. Tack Wille, Bellson och Johanna.
Iaf, var ju på Boda Borg och härjade mellan 18:00-22:00, sedan fick vi skjuts av Willes pappa bort till konsum, och så stog jag, Johanna och Bellson där och väntade på att Maria skulle hämta oss. Så åkte vi hem till Bellson och då lånade jag och Johanna reflexvästar, mössor och en halsduk (eftersom jag lätt får ont i halsen) och sedan började vi gå hemåt. Från Bellson och hem till Munkan är det ungefär 5,5 km. Det var mörkt och kallt men jävligt trevligt med Johannas sällskap :)
Vi gick där med våra mobil-ficklampor och Spotify-musik och pratade om allt och inget. Jätteroligt faktiskt. Det tog lite mer än en timme att komma hem. Och eftersom Johanna bor närmare Torpshammar än mig så kom hon hem först medans jag tålmodigt fick hålla ut en halvtimme extra. Men det gick fint. Lite musik och vips så är man hemma på ett nafs ;)
Kom hem runt 23:27 nångång, väntade på mamma som var påväg hem från nån fest hos K-A och när hon kom hem fikade vi lite, sedan lyckades jag tvinga henne att göra potatismos åt mig medans jag stekte kebabkött, för jag var så otroligt hungrig när jag kom hem. Så då åt jag kebab och sedan gick jag och la mig och somnade direkt.

Idag ska jag ha en "slappardag". Bara ta det lugnt och vila. Kan inte göra så mycket annat pga träningsvärken. Men ska nog ta mig ett varmt bad och skrubba mig ren, tvätta håret och bara vara! Låter ganska skönt.

-Random bild från augusti


Nu skrotas "Idol"

TV4 storsatsar på ”X-Factor” i stället – Bagge: Det känns faktiskt sorgligt

Agnes, Darin och Måns Zelmerlöw – alla slog de igenom tack vare ”Idol”.

Nu slutar ”Idol” sändas.

– Det känns faktiskt sorgligt, säger Anders Bagge.

I åtta säsonger har ”Idol” gjort okända unga talanger till etablerade artister.

Men nu är framgångssagan över.

TV4 har nu fattat beslutet att denna säsong av ”Idol” blir den sista. I stället satsar kanalen stenhårt på det brittiska talangprogrammet ”X-Factor” som kommer att ersätta ”Idol” i rutan redan nästa år.

– Det stämmer att vi kommer att sända ”X-Factor” nästa höst, säger Fredrik Arefalk, programchef på TV4.

Blir av med jobben

Det finns inga planer alls på att sända ”Idol” parallellt med storformatet ”X-Factor”.

– Nej, nästa höst kommer vi att fokusera helt på ”X-Factor”, säger Fredrik Arefalk.

Detta innebär att den nuvarande ”Idol”-juryn blir av med jobbet.

– Inget är klart gällande ”X-Factors” jury så vi får återkomma till hur en sådan konstellation kan tänkas se ut, men den kommer inte att bli identisk med ”Idols”, säger Arefalk.

Led av panikångest

Anders Bagge som tillsammans med Laila Bagge Wahlgren har suttit i ”Idol”-juryn i fyra år, tycker att det känns jobbigt.

– Det känns faktiskt sorgligt. Jag fick ont i magen i morse när Magnus Karlsson Lamm, exekutiv producent, ringde och berättade det, säger han.

”Idol” har varit väldigt viktigt för Bagge, även på ett privat plan. Innan platsen i jurybåset, led Bagge av panikångest.

– För mig har ”Idol” betytt så oerhört mycket. Det var en vändpunkt i mitt liv eftersom att jag skulle våga ställa mig bland folk. ”Idol” har gett mig mer än vad jag har gett ”Idol”, säger han, märkbart berörd.

”Får se hur det går”

Laila Bagge Wahlgren välkomnar däremot ”X-Factor”.

– Jag och Anders har gjort fyra år och det känns jättebra. Jag tycker att ”X-Factor” är ett bra program och jag tror att alla förändringar är bra, säger hon.

Alexander Bard håller med.

– Det är väldigt svårt att hålla i gång det här år efter år. En ny generation talanger växer inte fram varje år, säger han.

Pelle Lidell är däremot mer tveksam till den nya satsningen.

– Vi får se hur det går. ”X-Factor” har svajat lite här och där runt om i världen. Det har inte varit en given succé. I USA är det fortfarande ”Idol” som går bäst, så det återstår att se hur det funkar i Sverige. Jag vet inte om jag tycker att ”X-Factor” spöar ”Idol” som programidé, säger han.

Fullt fokus

Men TV4 öppnar för att programmet kan återuppstå.

– ”Idol” är en fortsatt supersuccé för oss och det finns inga planer på att lägga ner programmet. Däremot är det för tidigt att säga exakt när det kommer tillbaka nästa gång, men hösten 2012 blir det fullt fokus på ”X-Factor”, säger Arefalk.



Du skulle vara stolt om du fanns kvar


(Klicka för större bild)

Igår kväll när jag gick och la mig hade jag Spotify Free, imorse när jag vaknade hade jag Spotify Premium. Som jag inte ens köpt. Och den går ut på måndag. Helt sjukt. Fattar verkligen inte hur jag har fått Premium? :o
Inte för att jag ogillar det, för Premium är ju helt fantastiskt att ha, men jag har ju inte köpt det så jag ska ju inte kunna ha det! Och så vet jag ju inte om jag kommer få någon räkning eller inte. Om jag får räkning måste jag ju kontakta dom och lösa problemet för så ska det inte vara.
Men än så länge njuter jag av oavbruten musik fram tills på måndag - och bäst av allt: Offline Mode i mobilen! ♥


Musiktips: David Byrne - Like Humans Do



Don't look at the floor, don't go up the stairs

Länge sen jag skrev nu. Vad har hänt den senaste tiden då? Jo, jag har varit i skolan, haft lite prov, läxor. Flummat sänder med kompisarna på rasterna har jag också gjort. Och det har tagit slut mellan mig och Samuel om någon undrar. Sånt är livet, men det funkar ändå.
Nu är det äntligen höstlov! Helvete vad skönt, om jag ska erkänna. Har väl inte så mycket planerat framöver, förutom att jag ska på Boda Borg med Johanna, Bellson och Wille imorron kväll. Och på onsdag, torsdag och lördag ska jag och Wille "jobba" på Boda Borg som "spöken", otroligt spännande! Ni vet, under halloween-veckan springer personal och liknande runt utklädda för att skrämmas lite. Tror att jag har berättat det en gång förut. Men iaf så ska jag och Wille göra det i år! :)
Resten av lovet ska jag väl bara ta det lugnt hemma och se på film och bara mysa lite. Ganska skönt det också (y)

Vet inte vad mer jag ska skriva just nu, så jag avslutar inlägget med dessa vackra oseriösa bilder. Vi hörs väl kanske nånting mer i helgen eller så hörs vi till veckan! :)


Sitter ute i "skogen" (som var en skog för...

Sitter ute i "skogen" (som var en skog förr i tiden innan nån idiot bestämde sig för att averka den...) och fikar pepparkakor, mackor, coca-cola och oboy. Jättemysigt om jag ska vara ärlig :) Lite blåsigt och småkyligt men annars. Solen skiner och jag har precis insett hur vacker Munkan är. Utsikten över byn är suverän där jag sitter. Bilder kommer senare, eftersom jag inte kan mms:a med den här mobilen. Aja, vi hörs! :D



Wave your hands






Nostalgi - Chrille och Stoffe på idrott (8:an)

Lol



Bad-ass Dr. House ;)



Ergonomiuppgift i datasalen

Sitter i datasalen med Jossan och typ 7000 andra elever. Hinner inte skriva mer nu. Uppdaterar när jag kommer hem, runt 16.30.


Hodja, make me spin




Vecka 41

Som ni antagligen redan fattat så har jag och min älskade vän Johanna praoat på Jiges i Ånge hela veckan. Och vad är då Jiges undrar ni? Jo, det är en klädaffär som jag förresten rekommenderar stort. Grymt snygga kläder finns det där! :)

Måndag
Fick "jobba" utan Johanna de två första timmarna eftersom hon försov sig och missade bussen, men det gjorde inte mig så mycket. Jag sopade golvet, märkte lite blusar med prislappar, hängde upp kläder på galgar och hängde dom på olika klädhyllor osv. Höll på med sånt tills 11 då Johanna kom, så då tog hon över ett tag så jag fick lite rast. KVart över 11 gick vi på lunch och var ledig tills kvart över 12.
Sedan fick vi öppna massa kartonger med olika kläder i, samt skor. Sedan skulle vi märka skorna och ta fram en av varje storlek medans resten skulle ner på lagret. Sedan fick vi bära ner 29 kartonger med resväskor till nedervåningen, sjukt jobbigt! :)

Tisdag
Började med att packa upp alla kartonger med resväskor, sedan fick vi vika ihop kartongerna och bära ut dom till "soprummet" som låg efter en lååång korridor, med massa olika dörrar och det stank som satan där inne. Usch... :s
Aja, sedan kom mamma och hälsade på, så vi gick och åt lunch. Däremot fick Johanna gå ensam till Söderins och äta medans jag och mamma gick och åt pizza på centralstationen. EFter lunchen började vi arbeta igen, och då var det kläder, galgar och prislappar som gällde i ett par timmar. Slutade vid 15-tiden varje dag förresten.

Onsdag
Stannade hemma för jag mådde inte så bra, så Johanna den stackaren fick vara ensam den dagen. Men hon sa att hon mest gått runt och kollat läget där då, så ah, det gjorde inte så mycket :)<3

Torsdag
Ganska chill dag. Vek lite kläder, satte prislappar och märkte lite skor. Annars satt vi mest och pratade, jag och Johanna. Pratade gymnasium, nyårsfest, kompisar, skolan och mer därtill. Helt okej. Sedan bar vi kartonger i 5 minuter innan vi skulle sluta också.


Fredag
Stökade undan lite skyltdockor från ingångarna och märkte kläder nån timme. Efter lunchen märkte vi jackor och koftor, och bar några enstaka kartonger till soprummet. Sedan pratade jag och Johanna en stund om allt och inget. Sedan fick jag sluta strax efter 13-tiden för att hinna med Sundsvallsbussen till THR, som gick 13.20. Johanna fick stanna kvar till 15-tiden men antagligen var det väl mest bara att ta det lugnt för henne eller så, skulle jag tro.

Veckan var helt okej faktiskt. Personalen är jättetrevlig och det är ganska kul att "jobba" i klädaffär, även om jag är less på galgar och skor just nu, haha :pp
Men ah, tog bara 4 bilder under veckan, varav 3 från måndagen och 1 från tisdagen men dom lägger jag upp lite senare i dehär inlägget, typ ikväll eller nåt sånt (en av dom har ni redan sett men den lägger jag mer än gärna ut en gång till, så här nedanför ser ni den) :)


Grattis på 15årsdagen, bästavän! ♥

Jag glömmer aldrig stunderna då vi var små/mindre! :3 ♥


Prao på Jiges...

Jag är död. Träningsverk i alla muskler. Sammanfattar hela praoen på lördag. Så ja, nu är det bloggpaus tills dess. Vi hörs!

Däremot kan jag bjuda på en gullig bild på mig och Johanna från idag. Hiss eller diss på den gråa kepsen? ;)



Jag ger och jag tar och jag chansar

Sitter ensam i mitt rum och lyssnar på musik som ger mig rejäla nostalgikänslor. 2010 för att vara exakt. Ibland bra, ibland dåligt. Blandat helt enkelt. Tänker tillbaka lite grann och inser hur jävla korkad jag var som trodde att jag kunde lita på idioter. Ojojoj. Inte bra.

Om 19 dagar kommer älsklingen hit och sover över. Längtar grymt mycket. Det känns som att vi inte har träffats på år och dagar trots att det var 8 dagar sedan sist. Och så pratar vi på sms, msn och skype varje dag/kväll. Underbart ♥

Just nu är det Björn Skifs som låter i högtalarna. Blev väldigt sugen på att kolla på Strul och Joker nu. Så det tänker jag göra. Rekommenderar filmerna starkt förresten! :)




Jag: Blir du ledsen nu? Gråter du?
Samuel: Jaa! *snyft*
Jag: Aww, stackars liten...
Samuel: Jaaa.... Nej vänta inte liten!


Dagens outfit

Svart baslinne - Bubbleroom.se
Klänning - Nelly.com
Tights - okänt (2 år gamla)
Lila tjocksockor (ej på bild)
Fodrade tofflor - Skokanonen (gamla)


All you gotta do is dance, dance, dance...

Suger på att uppdatera, javet, men ingeting finns att skriva om just nu. Det händer inte mycket just nu. Det är liksom bara skola, läxor, prov, och dator. Och nästan inga vänner är social på internet längre. Hmm...
Och på skoltid är jag väl mest med Stoffe och chillar. Hänger ute på Fränsta ibland, och snackar. Så är det.

Men iaf, så är det bara 20 dagar kvar tills min älskade "lilla" pojke kommer hit på besök! Saknar honom grymt mycket, så ser verkligen fram emot det :)<3

Jag har bytt rum med brorsan, möblerat om, monterat ihop min byrå och fixat mysigt här inne. Bilder kommer om ett tag tror jag.
Men nu ska jag ta mig lite fika (Trocadero och chips) och kolla på en massa awesome YouTube-klipp! Hörs senare! :)




Sitter i Ånge på bio med hela högstadiet. ...

Sitter i Ånge på bio med hela högstadiet. Vi ska se "I rymden finns inga känslor". Vill egentligen inte men det är bättre än att ha lektioner. Efter bion ska vi tillbaka till skolan och äta lunch, sedan ska 8-9 bort på musikföreställning på Ålsta! Hörs ikväll :)



If you're down I'll drag you up

Träffade Samuel idag. Japp japp. Så är det. Kan säga att jag saknat honom. Japp japp. Här är lite bilder från idag. Japp japp.


Dagens outfit


Vit t-shirt (gammal)
Röd huvtröja - Engelsons
Jeans - Ica Maxi
Lila converse skor - Skokanonen
Svart mössa (pappas)