Prao; Dag 2!

Idag började vi med att gå upp till det gamla "mentalet" (mentalsjukhuset) för att hjälpa till med mat, diska, städa spökvinden och lite annat. Chrille skärde tomater och jag skärde sallad. Sedan tog vi fram en massa andra tillbehör som man kan behöva när man ska äta hamburgetallrik! c:
Varför skulle vi göra iordning hamburge-tillbehör? Jo, för att det var en klass från en skola i Hudiksvall som var på klassresa och skulle äta där uppe. Så då fick vi hjälpa till med det. Sedan fick vi torka av borden, stolarna och torka bort lite skräp i fönstren, samt torka golvet i lilla matsalen. Mer då? Jo, vi fick bära kartonger från en annan vind, ner till köket, och lägga dom i "mathissen" som går ner till källaren, där vi lastade ur kartongerna. Sedan upp igen och göra samma sak om och om igen (det blev väl en 6-7 rundor upp och ner i huset). Sedan skulle vi upp och städa på "spökvinden" då, där det sägs att det spökar. Det kan nog jag och Chrille intyga just nu. Vi hade gått upp för trappan som leder till vinds-dörren, och hittade personalens halloween-masker (som dom har på sig på Boda Booo), och då tog Chrille upp en av maskerna för att kolla på den. Han la ifrån sig den med "ansiktet" ner mot golvet, och vi gick upp på vinden. När vi sedan städat vinden och skulle ner så började en lampa i ena rummet (som i övrigt var kolsvart, bara korridoren var upplyst) att lysa rött. Vi gick in och tittade på den och då slocknade den igen. Då gick vi ut därifrån lite snabbt. När vi kom ner igen så var halloween-masken som Chrille hållt i vänd åt andra hållet. "Ansiktet" var uppåt!
Vi gick därifrån och insåg sedan att vi glömde låsa spökvinden. Så när vi gick upp igen för att släcka och låsa så hörde vi nånting längst bort på vinden som lät ungefär som ett morrande från ett djur, 4 sekunder efteråt såg vi en skugga på väggen i form av en människa och då brast det. Vi släppte allt vi hade och sprang därifrån fort som f*n!
Jag lovar, jag kommer aldrig gå upp dit igen!
Menmen, efter att vi varit där uppe i mentalet, så gick vi ner och sprang i banorna och hade lite "fritid". Rätt kul. Vi har ju gratis entré hela veckan ;)


Postat av: Tanja

Crepy!! Maja Strand har ju sett nån typ hänga ut genom fönstret där...på natten...



Tror kanske att dom som ni typ följde elr hur jag ska förklara...shit the same!! Att dom typ skulleskojja lite me er? ;P

2011-04-14 @ 19:40:04
URL: http://pappskallens.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?